Cibulová marmeláda, karamelizovaná cibule ve skle
Fresh recept

Vegetariánský recept

Cibulová marmeláda, karamelizovaná cibule ve skle

datum vydání: 5. 7. 2018  |  autor:

Cibulové čatní není nic jiného než výrazně sladko-kyselá karamelizovaná cibule s kořením. U nás v Čechách se často setkáte i s názvem cibulová marmeláda, protože ji svou konzistencí připomíná, a stejně jako ona se může pro uskladnění zavařit do sklenic. Má asi milion použití a je velmi jednoduché na přípravu. Ale počítejte, že nějaký čas u plotny strávíte. Občas se totiž musí míchat.


Komentáře

Jeden komentář na “Cibulová marmeláda, karamelizovaná cibule ve skle”
  • Vvýborná věc, na party super a můžete si to připravit poměrně dost dopředu a nemusíte se stresovat mazáním chlebíčků. Nebo pokud to budete mít do zásoby,žádná návštěva vás nemůže zaskočit.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů