italské rizoto s chřestem a citronem
Fresh recept

Veganský recept

Jarní italské rizoto s chřestem a citronem

datum vydání: 25. 4. 2019  |  autor:

Uvařte si veganské rizoto ve své nejjednodušší, nejminimalističtější a nejjarnější podobě. Žádné rostlinné smetany a silken-tofu na zjemnění, žádné zbytečné přísady. Jen čistá chuť kvalitní rýže, čerstvého chřestu, bio citronu a bílého vína. Rizoto je lehké, krémové a neskutečně svěží. Křupavé kousky blanšírovaného chřestu si zamilujete. Ideální recept, když si ho chcete užít a vychutnat do posledního kousku (a to doslova).


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů