Carpaccio z červené řepy s granátovým jablkem
Fresh recept

Vegetariánský recept

Carpaccio z červené řepy s granátovým jablkem

datum vydání: 14. 2. 2019  |  autor:

Carpaccio z červené řepy můžete podávat jako chutný předkrm, nebo lehký salát, doplněný například bagetou. Sladkokyselá chuť marinády v kontrastu se zemitou řepou uspokojí vaše chuťové pohárky. Samotné řepné carpaccio skvěle doplní přidané ořechy a kozí sýr. Granátové jablko navíc přidá dotek šťavnatosti a svěžesti. Perfektní zdravý salát pro zimní dny, kdy potřebujete nálož vitamínů.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů