Tomatová polévka s řapíkatým celerem
Fresh recept

Vegetariánský recept

Tomatová polévka s řapíkatým celerem

datum vydání: 18. 4. 2017  |  autor:

Nejrychlejší "rajskou polévku" připravíte z konzervovaných loupaných rajčat nebo rajčatového pyré. Pokud jste však majitelem vlastních výpěstků ze zahrádky nebo skleníku, není nic jednoduššího, než cca půl kila rajčat omýt, spařit horkou vodou, oloupat, pokrájet a hodit vařit do hrnce přímo s celerem. Dále už postupujte podle receptu. Varianta s řapíkatým celerem dodá tomatové polévce zvláštní vůni a svěží ráz.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů