Cannelloni se špenátem, tofu a rajčatovou omáčkou
Fresh recept

Veganský recept

Cannelloni se špenátem, tofu a rajčatovou omáčkou

datum vydání: 22. 11. 2018  |  autor:

Tyto veganské cannelloni plněné rozmixovanou směsí špenátu a tofu připomínají svou chutí oblíbený italský recept na cannelloni se špenátem a ricottou. Příprava dá sice trochu práce, protože musíte nachystat náplň do trubiček, omáčku na zapékání, těstoviny musíte naplnit a pak teprve můžete zapékat. Ale výsledek určitě stojí za to. Hotové jídlo se podobá lasagním. Verze bez bešamelu, jen s rajčatovou omáčkou, je krásně lehká, takže se nemusíte bát dát si ji klidně k večeři.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů