Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa
Fresh recept

Recept s masem

Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa

datum vydání: 28. 6. 2018  |  autor:

Máte rádi maso na tyčce? Grilovaný kebab z mletého masa je oblíbený street food v mnoha zemích nejen na blízkém východě. Velice populární je tam jeho příprava z jehněčího masa, ale dělá se i z masa hovězího, kuřecího a dokonce z ryb. Z vepřového ho sice v muslimských zemích nenajdete, ale protože nám to víra nezakazuje, můžete klidně sáhnout po české klasice - směsi mletého hovězího a vepřového.

Fresh galerie
Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa Grilovaný shish kebab (šiš kebab) z mlétého masa

Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů