Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu
Fresh recept

Recept s masem

Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu

datum vydání: 23. 8. 2018  |  autor:

Máte rádi dobře vypečený vepřový bůček z grilu? Zkuste si ho předem naložit do marinády ze světlého piva, medu, sojovky a česneku. Není to sice jídlo, které byste měli večeřet několikrát týdně, ale udělat si v grilovací sezóně jednou za čas radost něčím méně zdravím vaší figuře příliš neublíží.

Fresh galerie
Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu Grilovaný vepřový bůček na světlém pivu

Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů