Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou
Fresh recept

Vegetariánský recept

Polévka z červené řepy a dýně se smaženou cizrnou

datum vydání: 17. 1. 2019  |  autor:

Je vám zima? Uvařte si tuhle výtečnou hustou zimní polévku z pečené červené řepy a dýně hokaido, doplněnou křupavou kořeněnou cizrnovou vložkou. V polévce najdete pouze samé sezónní ingredience a není třeba ji ničím zahušťovat ani zjemňovat. Krémové konzistence a skvělé chuti dosáhnete jen rozmixováním pečené zeleniny. Když si do ní navíc přidáte kuličky smažené cizrny, bude sytá a vydatná a spolehlivě zažene i velký hlad.

Fresh galerie
Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou Polévka z červené řepy a dýně s opečenou cizrnou

Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů