Omáčka gribiche
Fresh recept

Vegetariánský recept

Omáčka gribiche (majonézový dip z francouzské kuchyně)

datum vydání: 9. 3. 2018  |  autor:

Omáčka gribiche (čti gribiš) je dip majonézového typu, který se do světa rozšířil z Francie. Typická jsou pro ni natvrdo vařená vejce. Žloutky se rozmíchají s olejem neutrální chuti a zbylé bílky se pak nasekají dovnitř. Omáčka má velice výraznou chuť díky kaparům, kyselým pikantním okurkám, dijonské hořčici, vinnému octu a spoustě bylinek. A hlavně má naprosto všestranné použití.

Fresh galerie
Omáčka gribiche Omáčka gribiche Omáčka gribiche Omáčka gribiche Omáčka gribiche Omáčka gribiche Omáčka gribiche

Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů


Související recepty