Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem
Fresh recept

Veganský recept

Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem

datum vydání: 11. 9. 2018  |  autor:

Pyré vzniká zpracováním surovin na jemnou hmotu. Často mu lidově říkáme “kaše” a nejznámější je asi kaše z vařených brambor, správně tedy bramborové pyré. Jde o jednu z nejčastějších českých příloh, ale výborná slaná pyré mohou vzniknout i ze spousty jiných vstupních surovin. Mezi další známá zeleninová pyré tak patří třeba pyré z vařené či pečené řepy, hráškové pyré, dýňové pyré a populárními se stávají i pyré mrkvové, celerové nebo petrželové. Kromě již zmíněných příloh můžete pyré využít na spoustu dalších kulinářských kouzel. Pyré z mrkve, celeru nebo petržele poslouží třeba jako výborná pomazánka. Nevěříte? Vyzkoušejte třeba tento veganský chlebíček!

Fresh galerie
Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem - postup - krok 1 Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem - postup - krok 2 Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem - postup - krok 3 Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem - postup - krok 4 Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem - postup - krok 5 Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem - postup - krok 6 Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem - postup - krok 7 Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem - postup - krok 8 Pyré z pečené mrkve a petržele s pomerančem - postup - krok 9

Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů


Související recepty