Rajčatové sugo
Fresh recept

Veganský recept

Základní rajčatová omáčka Sugo di pomodoro

datum vydání: 1. 9. 2019  |  autor:

Naučte se skvělou italskou omáčku sugo. Je to základní omáčka z rajčat, bez které se žádný ital v kuchyni neobejde. Můžete ji zavařit do sklenic a v zimě si ji vychutnat na pizze, těstovinách, nocích nebo zapečených lasagních. Budete ji mít snadno při ruce i mimo rajčatovou sezonu a navíc teď snadno zpracujete všechny přebytky rajčat.


Komentáře

Jeden komentář na “Základní rajčatová omáčka Sugo di pomodoro”
  • Recept se nejvíce podobá postupu ,který jsem dělala vloni, bohužel se recept ztratil. Jen délku vaření je třeba prodloužit, rajčata dlouho vařená získávají na sladkosti/ není pak potřeba přidávat cukr. Rovněž rajčata nemixuji, jen je nasekám hodně najemno. Dříve jsem rajčata zavařovala jen tak přírodně, oloupaná, nakrájená , trošku soli, sterilace, Ale děti ochutnaly tuto omáčku a rozhodly- už nikdy jinak, Ať se vám také podaří.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů