Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou
Fresh recept

Vegetariánský recept

Dýňové noky s rozmarýnem a rukolou

datum vydání: 15. 10. 2017  |  autor:

Nachystejte si k obědu domácí dýňové noky ze syrové dýně zlehka orestované v olivovém oleji se snítkou čerstvého rozmarýnu. Žlutá dýně je sice ryze podzimní záležitost, ale tak krásně voní po melounu, že by byla škoda si s ní neprozářit i šedivou zimu. Pokud ji na podzim dobře uskladníte na suchém a chladném místě, určitě vám vydrží. Tak honem pro ni a šup do vaření.

Fresh galerie
Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou Dýňové gnocchi s rozmarýnem a rukolou

Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů


Související recepty