Indický kynutý chléb naan
Fresh recept

Vegetariánský recept

Indický kynutý chléb naan

datum vydání: 4. 2. 2021  |  autor:

Jednoduché chlebové placky naan určitě znáte z indické kuchyně - čerstvé, kynuté a díky jogurtu krásně vláčné a nadýchané. Běžně se pečou v rozpálené tandoori peci, ale zvládnete je klidně i doma na suché pánvi. Ještě horké je můžete mazat přepuštěným máslem ghí s bylinkami nebo česnekem. Trhejte a přikusujte je k indickým masovým a zeleninovým směsím, čočkovým dhaalům, kormám, masalám, ke curry, k polévkám a nebo je snězte jen tak samotné.

Fresh galerie
Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan Indický kynutý chléb naan

Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů