Indický kynutý chléb naan
Fresh recept

Vegetariánský recept

Indický kynutý chléb naan

datum vydání: 4. 2. 2021  |  autor:

Jednoduché chlebové placky naan určitě znáte z indické kuchyně - čerstvé, kynuté a díky jogurtu krásně vláčné a nadýchané. Běžně se pečou v rozpálené tandoori peci, ale zvládnete je klidně i doma na suché pánvi. Ještě horké je můžete mazat přepuštěným máslem ghí s bylinkami nebo česnekem. Trhejte a přikusujte je k indickým masovým a zeleninovým směsím, čočkovým dhaalům, kormám, masalám, ke curry, k polévkám a nebo je snězte jen tak samotné.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů