Křupavé bramborové gnocchi se šalvějí, estragonem a parmazánem
Fresh recept

Vegetariánský recept

Křupavé bramborové gnocchi se šalvějí, estragonem a parmazánem

datum vydání: 5. 12. 2019  |  autor:

Minimalistický recept na noky s nádhernou vůní opečené šalvěje vás překvapí! Dokud neochutnáte, neuvěříte, že se dá z obyčejných brambor a bylinek vyčarovat něco tak lahodného. Pokud si gnocchi koupíte, stačí vám na přípravu jídla přibližně 10 minut, ale z domácích je to mnohem lepší! Pusťte se do nich! Tenhle recept je totiž tak neuvěřitelná rychlovka, že vám na to zbyde dost času.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů


Související recepty