Veganské gnocchi s medvědím pestem a kešu krémem
Fresh recept

Veganský recept

Veganské gnocchi s medvědím pestem a kešu krémem

datum vydání: 25. 8. 2019  |  autor:

Skvělé veganské bramborové gnocchi bez vajec, uvařené do měkka, zlehka orestované v pánvi na troše oleje, aby měly na povrchu křupavou kůrčičku, obalené ve voňavém, lehce pikantním pestu z medvědího česneku a na závěr zjemněné kešu krémem místo smetany. Jednoduchá, rychlá a snadná večeře na všední den, na které si rozhodně pochutnáte.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů


Související recepty