Veganské gnocchi s medvědím pestem a kešu krémem
Fresh recept

Veganský recept

Veganské gnocchi s medvědím pestem a kešu krémem

datum vydání: 25. 8. 2019  |  autor:

Skvělé veganské bramborové gnocchi bez vajec, uvařené do měkka, zlehka orestované v pánvi na troše oleje, aby měly na povrchu křupavou kůrčičku, obalené ve voňavém, lehce pikantním pestu z medvědího česneku a na závěr zjemněné kešu krémem místo smetany. Jednoduchá, rychlá a snadná večeře na všední den, na které si rozhodně pochutnáte.

Fresh galerie

Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů