Veganské pesto z medvědího česneku a chilli
Fresh recept

Veganský recept

Veganské pesto z medvědího česneku a chilli

datum vydání: 4. 7. 2019  |  autor:

Pesto z medvědího česneku, bazalky, citronu, chilli a ořechů skvěle ochutí těstoviny, noky nebo vařené brambory. Můžete ho přidat do sendvičů, do salátu, nebo jíst jen tak, k opečené bagetě. Najdete pro něj milion a jedno využití, hlavně když potřebujete uvařit rychle a bez velkého nakupování, z toho, co je doma. Veganská varianta je bez sýra, zato plná chutí, svěží a lehce pikantní.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů


Související recepty