Levandulové a meduňkové máslové sušenky
Fresh recept

Vegetariánský recept

Levandulové a meduňkové máslové sušenky

datum vydání: 27. 8. 2019  |  autor:

Miluju máslové sušenky, tak křehké, že se rozpouštějí na jazyku. A miluju levanduli. Její vůni, barvu i chuť. Proto jsou moje nejoblíbenější letní kombinace ke kávě i čaji právě máslové sušenky s levandulí. Použít můžete květy čerstvé i sušené. Šmrnc sušenkám dodá špetka citronové kůry a šťáva z citronu. A pokud nemáte levanduli, zkuste další osvědčené varianty do letního počasí - mátu nebo meduňku.


Komentáře

2 komentáře na “Levandulové a meduňkové máslové sušenky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů