Pečený pstruh s citronem a bylinkami
Fresh recept

Recept s masem

Pstruh pečený s citronem a bylinkami

datum vydání: 10. 2. 2018  |  autor:

Přichystejte si k obědu nebo večeři sladkovodního pstruha. Je to zdravá ryba, nežije ve znečištěných mořích a preferuje čisté a vzdušné vody. Proto je jeho maso jemné, chutné a málo tučné. Tuky, které se v něm nacházejí jsou převážně kvalitní. Obsahuje omega-3 mastné kyseliny a spoustu dalších prospěšných látek. Navíc celý pstruh pečený v troubě na másle s bylinkami a citronem je opravdu rychlý recept, nenáročný na přípravu.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů