Hovězí stew s muškátovou dýní, mrkví a bramborami, dušené v troubě
Fresh recept

Recept s masem

Hovězí stew s muškátovou dýní, mrkví a bramborami, dušené v troubě

datum vydání: 19. 3. 2020  |  autor:

Uvařte si dušené hovězí maso se zeleninou, které zahřeje nejen na těle, ale i na duši. Je tak plné chuti a vůně, že se ho nebudete moct nabažit. Je to přesně to jídlo, kterému angličané říkají „comfort food“ - pořádné, domácí, neošizené. Takové tradiční a plnohodnotné, jaké uměly vařit naše babičky, a jaké vás spolehlivě zasytí. S chutí si ho dáte vždycky, když venku mrzne, když se vrátíte unavení z celodenního výletu nebo po těžké práci. A blahodárné účinky má i na vaší mysl. Povzbudí a utěší. Jeho pozvolným dlouhým vařením si teď navíc můžete zpříjemnit nudnou domácí karanténu.


Komentáře

2 komentáře na “Hovězí stew s muškátovou dýní, mrkví a bramborami, dušené v troubě
  • Kulinářské nebe!
    Hledala jsem inspiraci, doma byla mrkev, dýně (máslová) a hovězí maso, tyto tři ingredience jsem zadala do vyhledávače a našla váš báječný recept, který mě okamžitě oslovil.
    My dospělí jsme k pokrmu měli pečivo a děti kaši. Chutnalo všem!


    • FreshBites.

      Moc děkujeme za pochvalu! I u nás je hovězí stew hodně oblíbené. Rádi ho vaříme hlavně na chalupě na starých kachlových kamnech. Celý večer topíme a chalupou to krásně voní.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů