Koprová omáčka ze zakysané smetany s vařeným vepřovým
Fresh recept

Recept s masem

Koprová omáčka ze zakysané smetany s vařeným vepřovým

datum vydání: 19. 10. 2020  |  autor:

Krásně krémová a lehká koprová omáčka se zakysanou smetanou je o něco dietnější, než šlehačková klasika a zároveň lépe stravitelná. S čerstvým koprem a vařeným vejcem rozhodně nebude mít chybu. Připravit si ji můžete klidně bez masa, ale z dobrého vývaru je její chuť výraznější a ještě o třídu lepší. Zkuste ji trochu netradičně třeba s vařeným vepřovým.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů


Související recepty