Chlebíček s mrkvovo-petrželovým pyré, pomerančem a pak-choi - postup - krok 10
Fresh recept

Veganský recept

Chlebíček s mrkvovo-petrželovým pyré, pomerančem a pak-choi

datum vydání: 13. 9. 2018  |  autor:

Vymazlený a naparáděný oranžový chlebíček s mrkvovo-petrželovým pyré vám ostudu rozhodně neudělá. Ani na večírku, ani na pikniku, natož na jakékoliv oslavě s přáteli. Je jemný a nasládlý díky pyré z pečené mrkve a petržele. Nebojte se ho podávat i dětem. Ovocná chuť pomerančů, které na něm trůní, jim určitě zachutná. Decentní proužky čerstvého pekingského zelí pak choi mu dodají svěží křupnutí a snítka kopru nezaměnitelnou vůni. Jestli chcete držet barvu, na ozdobu použijte oranžová cherry rajčátka, ale chuť nepokazíte ani červenými či žlutými.


Komentáře

Zatím tu nejsou žádné komentáře, buďte první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů


Související recepty